IStockphoto

Корабът на любовта за Леонардо ди Каприо и Камила Мороне потъна и вероятно няма да бъде спасен!

47-годишният актьор и 25-годишната моделка прекратиха връзката си след повече от четири години заедно. Двамата рядко се появяваха на светски събития под ръка, но се твърдеше, че Лео най-накрая е намерил любовта на живота си и дори смята да последва примера на колегата си Джордж Клуни и да стане баща на късни години. Таблоидите на няколко пъти писаха за годеж между Ди Каприо и Мороне, но до такъв така и не се стигна. Вместо това раздялата беше следващата стъпка на двойката.
 
И докато част от потребителите в социалните мрежи се подиграват на Лео, че е зарязал приятелката си, точно когато тя е навършила 25 години, за да търси по-млада девойка, то имаше и хора, които се чудеха каква е причината за разпада на поредната връзка на актьора.
 
Макар бившите влюбени да успяваха да подредят натоварените си графици така, че да намерят време един за друг, източник казва, че през последно време пътуванията и на двамата са се увеличили, което довело до раздялата.
„Дистанцията изигра своята роля“, казва вътрешният човек, допълвайки че връзката между Лео и Камила просто се изчерпала.
 
Двамата създадоха слухове за романтични взаимоотношения през декември 2017 година, когато бяха забелязани заедно в Лос Анджелис. Същия месец моделката се присъедини към Лео и приятеля му Тоби Магуайър за кратко пътуване до Колорадо. През април 2018 година двойката беше забелязана на музикалния фестивал „Коачела“, където вече не криеше връзката си.

Още за раздялата между двамата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase