IStockphoto

Дамски чанти, които побират телефон, червило и най-много още нещо дребно, са истински хит за поредно лято. След като моделът „багета“ бе доста широко използван през последните няколко месеца, идва ред на друг. Става дума за този от типа „кроасан“, който е леко набръчкан и прилича много на вкусното тестено изкушение.

Според някои тези дамски чанти са вдъхновени от пекарните в Париж и Рим. Там много хора си поръчват кроасан и го хапват, пиейки кафе на някое приятно местенце.
 
Чантите „багета“, които са доста компактни за лятото – с цип и тънка дръжка, за да ги носите под рамо или в ръка, ще отстъпят място на другия стил. Характерна за него е формата на полумесец – същата и на кроасана.
 
Marc Jacobs, Phillip Lim, Staud и Mansur Gavriel са марките, които включиха въпросните дамски чанти в колекциите си за есен 2022.
 
Чанти тип „кроасан“ – сред аксесоарите за сезона
 
Много от кожените модели в светлокафяв цвят изглеждат така сякаш са кроасани, които току-що са извадени от пещта на пекарната. Те са с по-дебела дръжка, но освен тях, има и доста симпатични модели портмонета, които притежават бухналия ефект на печивата. Други пък са под формата на паласки, някои от които са със симпатични вериги в сребристо или златисто. четете 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от La Garçonne (@lagarconne_official)

Още за актуалния модел дамски чанти четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase