Снимка: iStock

Идеалната лятна гама обувки включва сандали с каишки, джапанки и удобни пантофки. Но сезонът, за съжаление, е към своя край, което означава, че почти е време да промените гардероба и стелажа си за обувки. Някои знаменитости дори вече го направиха.

По-рано през месеца Кендъл Дженър, Хейли Бийбър и Лили Колинс носеха едни и същи вечни обувки, към които посягаме като по часовник всяка есен. Точно така, говорим за любимите ни мокасини, устояли на времето и промените в модата. Бийбър носеше тясна черна рокля с бели чорапи и черни мокасини на Chanel, а Колинс се разхождаше в парка с чифт в кремав цвят, който допълваше нейната рокля с буфан ръкави в цвят горчица. Дженър, от друга страна, беше забелязана в Лос Анджелис с черно горнище, омбре миди пола и лачени мокасини.

Докато изборът на Кендъл от The Row струва колосалните 1050 долара, класическите мокасини не трябва да ви бъркат толкова дълбоко в джоба. На пазара има различни модели, които ще се впишат чудесно както в бюджета, така и в стила ви.

Мокасините никога не са излизали от мода, но миналата зима и пролет бяха навсякъде. Карли Клос излезе с комбинация от дънки и мокасини, Бела Хадид с чифт с щампа на гепард в Париж, а самата Кендъл Дженър съживи версия от 90-те, докато разглеждаше художествени галерии в Ню Йорк.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase