Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 250 – 300 г печени лешници без сол
  • 1 и 1/2 супени лъжици кокосово масло
  • 3 супени лъжици натурално какао на прах
  • 1/3 ч.ч. мед или кленов сироп
  • 1/2 ч.ч. кокосово мляко
  • една малка щипка сол – по желание

Приготвяне:

Печените лешници се слагат в блендер или кухненски робот и се смилат добре до получаването на смес, която наподобява лешников тахан. След това към тях се добавят останалите съставки и отново всичко се смила много добре. Ако е необходимо добавете още кокосово мляко, мед или какао.

Още рецепти може да намерите в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 1 година

Да обезсоля ли печените лешници преди да ги осоля?

1

Шу Мфу Шите

преди 1 година

Е те това е истинска домашна рецепта ! Отивам да издоя домашната палма , дано днес пусне повече мляко ...

fallback