Снимка: Istock

Продукти:

  • 1 кг картофи
  • 300 г пушена сьомга
  • 300 г авокадо, обелено, без костилка
  • няколко стръка зелен лук или малка глава червен
  • лимонов сок, зехтин, риган или копър, сол на вкус

Приготвяне:

Картофите се обелват и нарязват на кубчета като за салата, след което се сваряват. След като ги отцедите, може да ги сложите в купа, за да се охладят леко. Нарежете рибата, авокадото и лука и ги прибавете към картофите. Овкусете със сол, риган, зехтин, лимонов сок на вкус. Разбъркайте и сервирайте.

Още рецепти може да намерите в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase