БГНЕС

Хилария Болдуин призна, че тялото ѝ забавя своя ритъм и постепенно се подготвя за предстоящото раждане. Съпругата на Алек Болдуин, която очаква бебе номер 7, сподели своята рутинна тренировка в социалните мрежи. И призна, че благодарение на това, че е многодетна майка, е доста активна.

Йога инструкторката обяви, че е навлязла в третия триместър. И макар да има доста голям корем, не спира да се движи и прави своите любими упражнения.

По думите на Хилария, една с друга бременностите не си приличат. Затова всяка жена трябва да се вслуша в знаците на тялото и да се остави на природата.

„Забременях с Кармен на 28 и сега съм на 38, за да имам това момиченце. Възрастта и износването на толкова много бременности и бебета са неща, които определено чувствам“, признава жената на актьора.

Хилария Болдуин със специални упражнения до раждането

Инструкторката признава, че е споделила старо свое видео, в което тренира по кожен клин и високи токчета. „... Намерих това видео отпреди няколко години. Това са упражнения, които правя сега и ще бъдат едни от първите, към които ще се върна, след като родя“, казва тя.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase