IStockphoto

Много жени, а и все повече мъже, прибягват до различни трикове, опитвайки се да излъжат времето и да изглеждат по-млади, отколкото са всъщност. Има обаче няколко зодиакални знаци, които си остават вечно млади и нямат нужда от допълнително подмладяване. Астролозите отдавна са забелязали, че представителите на три знака изглеждат много по-млади за годините си, а времето почти не засяга красотата им. На колкото и години да са, тези хора са активни, весели и жизнерадостни, модерни и често напомнят на тийнейджъри.

 
Дори и в по-късни години личностите от тези знаци събират възторжените погледи на хората около себе си.
 
А ето и кои знаци сякаш знаят тайната на вечната младост:
 
Водолей
 
Този знак е склонен да изглежда по-зрял в младостта си и, напротив, да изглежда все по-млад и модерен с напредването на годините. Водолеите обръщат внимание на външния си вид, интересуват се от последните модни тенденции и от всичко актуално, което се случва около тях. В младостта си те бързат да пораснат и да станат сериозни и решителни, но с възрастта Водолеите стават все по-жизнени и забавни. Хората от този знак мразят да говорят за болести и болежки, а по-скоро са сконни да говорят на „езика на младежта“, дори това да е със собствените им внуци. Те бягат от разговорите за старостта по всякакъв възможен начин.
 
Стрелец
 
Активният начин на живот на Стрелците и младежкият им дух им помагат да изглеждат жизнени и красиви и в напреднала възраст. Техният вечно търсещ и любопитен характер им помага да запазята енергията си до късна възраст. Стрелецците не се фокусират върху възрастта, дори понякога я крият, а и хората обикновено ги мислят за по-млади. За тях годините са просто число. Стрелците умеят да се наслаждават на живота, като основният им приоритет е да вземат най-доброто от това, което им се предлага в житейски план. Те винаги избират стил на обличане, който да подчертава красивите им черти и го правят много умело. За тях концепцията „твърде съм стар за това или онова“ просто не съществува в съзнанието им. И на 60-70 години те са склонни да поемат нова посока в живота си и то смело.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase