IStockphoto

Когато става въпрос за справяне с житейски ситуации, има хора, които залагат на разума и спокойствието в реакциите и подхода си. Те наистина отделят време, за да оценят и разберат ситуациите и да изберат логичният начин за справяне с тях. От другата страна има личности, които просто се събуждат и избират хаоса – независимо дали става дума за конфронтация с други хора, за създаване на малки и по-големи раздори и т.н. Разликата в подхода може да има нещо общо със звездите, така че разберете кои зодии най-често избират хаоса пред реда. 

Скорпион
 
Безстрашните Скорпиони се събуждат сутрин и между реда и хаоса, по-скоро избират... хаоса. Особено, ако става въпрос за отношения. Те са известни с това, че имат смъртоносно жило, което е винаги готово за нападение. Не случайно те са икони в търсенето на отмъщение и възмездие. Понякога тяхната философия е: „Отмъщението е ястие, което се сервира най-добре студено“, така че не очаквайте те да се опитат да оправят отношенията си с вас чрез комуникация. Ако се конфронтирате с тях, те ще ви отмъстят, но ще го направят тайно и подмолно, като преди това ще са си изготвили план за действие. Скорпионите могат да бъдат истинска природна стихия, която помита всичко по пътя си, така че внимавайте! 
 
Овен
 
Огненият Овен също е като ураган, когато влезе в стаята - помита всичко. За разлика от Скорпиона, хаосът на Овена не е свързан с отмъщение. Хората от този знак са спонтанни същества, които обичат забавлението. Те са пълни с безгранична енергия и ентусиазъм, които могат да бъдат зашеметяващи за някой с по-скромен характер. 
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase