Само един ден остава до старта на второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley. Фестивалът ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли, като на сцената в Долината на виното ще видим хеви метъл легендите Judas Priest, Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the Black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Подготовката тече с пълна сила, а организаторите споделиха и част от любопитните изисквания на звездите по време на престоя им в България.

Всички групи очакват да имат много безалкохолни и вода на разположение през цялото време. Впечатление прави, че Running Wild искат няколко вида ром в сериозни количества. От друга страна легендите от Judas Priest искат много и разнообразно българско вино, което ще бъде предоставено от Midalidare. Метъл кралицата Шарон ден Адел от Within Temptation пък полага специални грижи за гласа си, поради което е изискала много джинджифил и мед.

Освен това нидерландката е пожелала изрично да проведе и винен тур из винарните на комплекса.

Специално за Alestorm от Англия пък е доставен диетичен Тоник, който не е наличен в България. Извън храните и напитките, интересно изискване имат и от Ugly Kid Joe, които очакват в бекстейджа да има пет чифта бели или черни чорапи.

Ден преди старта на метъл феста, организаторите припомнят, че закупени за изданията през 2020-2021 билети ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim, а деца до 12 години влизат безплатно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase