БГНЕС
fallback

Холивуд превзема Италия!

Известни личности се наредиха на първия ред, за да изгледат дефилето на Dolce & Gabbana, изпълнено с цветни и смели дизайни. Събитието се проведе в Сицилия, а сред моделите беше и българката Милица Борисова. Тя беше наблюдавана от имена като Марая Кери, Хелън Мирън, Шарън Стоун, Сиара, Дрю Баримор, Хайди Клум, Крис Дженър, Лупита Нионго и много други. 
 
Събирайки се на октрито на историческия площад пред катедралата Piazza Duomo в Сиракуза, за да станат свидетели на шоуто, звездите също впечатлиа с невероятно стилните си ансамбли. 
 
53-годишната Марая Кери се появи с рокля по поръчка, копираща външния вид на емблематичните сицилиански плочки. Тоалетът е изцяло ръчно бродиран с кристали Swarovski. Певицата завърши визията си с обеци Alta Gioilleria, тиара, инкрустирана със златисти бижута, и сребърни метални сандали на платформа.
 
76-годишната Хелън Мирън също привлече вниманието на останалите присъстващи, тъй като носеше рокля от златисто ламе с ръчно нарисувани цветни райета и талия, украсена с кристали. За да завърши тоалета си, актрисата носеше чанта Dolce от златно фолио. 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sharon Stone (@sharonstone)

Още за дефилето на Dolce & Gabbana ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Ваксина

преди 1 година

Ваксани са за това не ги притеснява Ковид.

3

Холивуд

преди 1 година

Тоя хора що не се страхуват от ковид ? Елита яде със златни прибори ,с бедните ги облъчват със всякакви глупости!

2

Анонимен

преди 1 година

Събрали се да покажат няколко безмислеци, подърдорили и се разотишли, хора без истинска работа, не допринасящи с нищо за развитието на света!!! е те тези са излишните

fallback