БГНЕС
fallback

Илон Мъск е станал баща два пъти през 2021 година, но единият от тях се пазеше в тайна. Досега.

51-годишният собственик на Tesla е посрещнал близнаци с бившата си приятелка Шивон Зилис. Бебетата се родили през ноември 2021 година, според съдебни документи, публикувани от Insider. Близнаците, чиито пол и имена не се споменават, са родени в Остин, Тексас.
 
Съдебните документи разкриват, че през април, Мъск и Зилис, която е директор в компанията му Neuralink, са помолили съда в Тексас да промени имената на бебетата, за да могат те да имат фамилията на баща си, като в същото време включат тази на майка си в презимето си. Имената на близнаците са били скрити за медиите, а полът не е бил записан. През месец май, молбата на Мъск и Зилис е била удовлетворена.
 
Раждането на близнаците се е случило само няколко седмици преди Мъск и бившата му приятелка – Граймс, да посрещнат дъщеря чрез сурогатна майка. Момиченцето се роди през декември, въпреки раздялата на родителите ѝ през септември. Изпълнителката разкри, че името на бебето е Екса Дарк Сидарел, но ще носи прякора Y. Момиченцето се присъединява към по-големия си брат X Æ A-12.
 
По време на интервю с Vanity Fair, Граймс заяви, че иска още бебета от Мъск. По думите ѝ, двамата са говорили за трима или четирима наследници. В деня, в който статията излезе обаче, изпълнителката обясни пред феновете в социалните мрежи, че отново се е разделила с милиардера.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Едното е двуяйчно, другото е момиче.

8

Анонимен

преди 1 година

Жалки, себични извратеняци. И за вас два на един.

7

ПроСоТо

преди 1 година

ннннещо не разбрах!..-Некъв МЪЖ направил деца на неква жена и това..било повод за некви "шпекулации" ?

fallback