Снимка: istock

 Продукти:

  • 1 франзела или друг вид хляб по избор
  • 3 супени лъжици масло
  • 200 г крема сирене
  • 2 чаши нарязани ягоди
  • ¼ чаша захар
Приготвяне:
 
Загрейте фурната. Преди това качете решетката на по-висока степен. Намажете филийките с малко масло. Запечете хляба за няколко минути, докато хване лек загар. Извадете от фурната. Оставете да изстине малко. Намажете с крема сиренето. Декорирайте с ягодите. Поръсете отгоре с малко захар всяка брускета. Върнете обратно във фурната за 3 до 5 минути. Сервирайте веднага.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase