Снимка: Getty

Гуинет Полтроу и Брад Пит са съгласни – всичко се случва с причина.

Именно затова, бившата двойка, която се раздели през 1997 година, може да се шегува с края на връзката си повече от две десетилетия, след като отмени годежа си. В разговор, направен специално за сайта Goop, който е под ръководството на Полтроу, двамата актьори си спомниха за общата си история и връзката на Пит с покойния баща на Гуинет – Брус Полтроу.

Тъй като в САЩ наближава Денят на бащата, актрисата искаше да узнае повече за отношенията между бившия си годеник и един от най-важните мъже в живота ѝ. Брус Полтроу умира през 2002 година, като има близък поглед върху връзката на дъщеря му с Брад. Актьорът споделя, че Брус е оказал голямо влияние върху него.

„Той беше строг само когато се налагаше. Когато трябваше да вкара някого в правия път. Но не го правеше с агресия или физическо насилие, а с умни думи, които те карат сам да направиш своя избор. Това беше неговият начин. Да ти даде малко от акъла си и да те остави да осъзнаеш кое е правилното“, казва Пит. Допълва, че вярата в детето ни е едно от най-важните неща в този живот, а Брус е притежавал това качество в изобилие.

Оказва се, че г-н Полтроу е бил мил към Брад не само в лицето, но и зад гърба му. Гуинет си спомня за разговор с баща си, в който той е говорил за тогавашния ѝ годеник и колко е горд от факта, че той е в семейството му. „Никога няма да забравя как един ден дойде при мен и ми каза през сълзи, че вече се е сдобил със син“, казва актрисата.

Цялтата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase