Снимка: istock
fallback

 Продукти:

  • 120 мл течна сметана за разбиване без захар
  • 30 грама пресята пудра захар
  • 125 г маскарпоне
  • 1/2 чаена лъжичка ванилов екстракт
Приготвяне:
 
В купа с помощта на миксер разбийте сметаната и захарта, докато се получат твърди връхчета. Отделно разбийте маскарпонето с ванилията. След това прибавете към него сметановата смес. Отново разбийте. Този крем е подходящ за торти, кексчета, за десерти в чаша с бишкоти и сладко и т. н.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 1 година

Дайте рецептата на хората за гръцката мусака. Сега и е сезона...релакс.

fallback