БГНЕС
fallback

Вторият сезон на Squid Game получи дългоочакваната зелена светлина за започването на снимки.

Пет месеца, след като изпълнителният директор на Netflix Тед Сарандос неофициално потвърди, че корейският трилър ще има продължение, стрийминг платформата потвърди, че шоуто се завръща за втори сезон. Това стана със специално писмо от създателя Хуанг Донг-хьок, публикувано в социалните мрежи.

„Отне ми 12 години, за да създам първия сезон на Squid Game. Но на сериала му трябваха само 12 дни, за да се превърне в най-популярното шоу в Netflix за всички времена“, написа той. Допълни, че се вълнува отново да работи със звездите на сериала Ли Бюн-хун и Ли Джон-дже. Също така се очаква зрителите да се запознаят с Чеол-су, приятел на Йонг-ши. Според The Hollywood Reporter, Йонг-ши ще е малкото момиче, което се превръща във вдъхновение на огромната кукла, използвана в играта “Red Light, Green Light“.

Разбира се, човекът, който набира хора за смъртоносните игри, също ще се завърне. В неговите обувки влиза Кон Ю. Както Донг-хьок казва, „Мъжът с костюма и картите може отново да се появи“.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

do 3

преди 1 година

Всеки корейски сериал по един или друг начин е вдъхновен от Западната култура, но претворен по оригинален начин. Както колите, както телефоните. Така се получава когато се учиш и работиш, а не седиш в избата да плюеш запада.

2

Koko

преди 1 година

Най- якия сериал евър много ясно, че ще има втори сезон.

1

Анонимен

преди 1 година

Яко!

fallback