IStockphoto

Ягодова луна е новото астрологично събитие, на което ще станем свидетели през юни. След ретроградния Меркурий, тя ще ни се види като песен. С нейната светлина купоните и лудориите за някои ще стартират.

Изгряваща в малките часове на 14 юни, тази Ягодова луна ще ни донесе доста вълнения. Пълнолунието, единствено за месеца, ще се случи в последната седмица от бурния натоварен период на Близнаците. Социалният ни живот ще се подобрява и много от нас ще бъдат по-ангажирани със заобикалящата ги среда.
 
Луната, която има розов цвят и прилича на ягода, ще попадне в огнения и свободолюбив Стрелец – противоположният на Близнаци. Това ще ни помогне да разширим хоризонтите си и да гледаме на нещата по различен начин.
 
Планетата Сатурн ще поддържа връзка с въпросната Ягодова луна. Това добавя известна чувствителност към нашите намерения. А и може да замъгли нашата преценка за случващото се. Каквото и да се случи, ще се развие така, че ще ни изненада, казват астролозите.

Ягодова луна – какво да очаквате според зодията?
 
Овен
 
Време е да помислите за себе си и да отидете на някое пътешествие. Това и някои други преживявания ще ви донесат духовно израстване. Не се страхувайте да вървите по различен път – независимо дали това означава да се свържете с ментор, да резервирате пътуване до непознато място или да започнете нещо ново. Всичко това ще предизвика вашата креативност. Всяко ново приключение може да доведе до възможности, които никога не сте осъзнавали, че може да получите, затова не се чудете, а действайте!
 
Телец
 
Грижата за някои осезаеми отговорности е много лесна за представителите на тази зодия. Но пълнолунието ще измести фокуса върху вашите енергийни връзки. Може да откриете, че обещанията, които сте дали, или дългове, които все още не сте платили, си стоят. И ще ви принудят да вземете мерки, за да не се оплетете и затънете. Ще трябва да водите сериозни разговори, което не е лесно. Но след тях Телците ще усетят облекчение. И то ще им даде вдъхновение.
 
Близнаци
 
Може да е време да опитате нещо ново във вашите партньорства, Близнаци. Заседнали в зоната си на комфорт, вие имате нужда от промяна на динамиката. Тя ще ви донесе израстване в личен и професионален план. Освободете се от всякакви тежести и се оставете на течението. Междуличностните връзки процъфтяват, ако се събудите и продължите напред към успеха.

Рак
 
Трябва да подобрите вашата производителност. Един самоанализ за Раците само ще им помогне да подредят своите приоритети. И това е идеален ход преди предстоящата почивка. Тази Ягодова луна ще ви помогне да постигнете баланс между работата и личния живот. Оставите ли по-маловажните неща на заден план, ще сте по-спокойни и уверени в това, което правите.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase