IStockphoto

В началото на 2000-ата се появи тенденция, която през годините се връща на няколко пъти. И ето че за лято 2022 ще си я припомним отново. Става дума за цветните бижута в стил Y2K, които е време да покажем през топлите дни. 

Дали в парка, на разходка или на бар с приятели, както и на морето, тези бижута са изключително удобни. Със своите различни цветове (актуалните за сезона) и блестящи елементи като камъчета и други, те винаги бият на очи. И превръщат и обикновената визия в по-специална.
 
Ако сте си купили от цветните костюми, рокли и комплекти от панталонки и блузки/ризи в ярки или много наситени цветове, ви трябват и сходни бижута. Всички те ще ни върнат в безгрижните ученически години.
 
Дуа Липа, Рита Ора, Бела и Джиджи Хадид, Хейли Бийбър, са звездите, които залагат на въпросните бижута, носещи носталгия по ранната 2000 г.

Какви бижута в стил Y2K да изберете за лято 2022?
 
1. Верижка за кръста
 
Точно както симпатичните колиета с дребни мъниста за врата, има и верижки за кръста. Така, ако носите къс топ или бански, може да ползвате този аксесоар. И с него да промените външния си вид за басейна, плажа или партито на морето.
 
Има както едноцветни верижки, така и многоцветни, които се регулират или са по-разтегливи според обиколката на кръста.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от NOTTE (@nottejewelry)

 
2. Колиета с перли и пеперуди
 
Цветните пеперудки в стил Y2K отново са на мода. Те могат да бъдат като висулки на колиета от злато или сребро, както и такива с перли или цветни мъниста в различен размер. Има и вариант да красят обеци или ключодържатели.
 
3. Гумени гривни
 
Още за летните бижута ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase