IStockphoto

Желанието за доминиране на всеки от знаците се проявява по различни начини. Ако сте в приятелска, бизнес или любовна връзка, помислете за положителните и отрицателните страни на личността до вас. Така по-лесно ще можете да изградите отношения.

 
От кои зодии са най-влиятелните жени според астролозите?
 
Скорпион
 
Това е мистичен и силен знак в Зодиака. Жените, родени под него, имат висок капацитет за вътрешна трансформация за кратък период. Те са наясно с духовната си сила и често я използват, умеят да очароват, да покоряват околните.
 
Силата на такива жени се крие в увереността и личния чар. В същото време те са независими и целенасочени, максималисти, които при никакви обстоятелства не се отказват от това, което искат. И го получават.
 
Тяхната природа е преливаща от енергия и страст, издръжливост, способност да убеждават другите, че са прави. Скорпионите са упорити, подсъзнателно се стремят да заемат лидерски позиции. Те се стремят към съвършенство във всичко, включително и в любовта. От партньора си жената Скорпион изисква пълна отдаденост, неизчерпаема страст, готовност за големи постижения. Доминацията й често се проявява във високи изисквания към любовника.
 
Стрелец
 
Много целеустремени, енергични и отговорни личности. Силата идва при тях от само себе си, дори и да не я търсят. Имат отлични организационни умения, ярки, харизматични и в същото време приятелски настроени. Те са лидери в живота, независими, самоуверени, свободолюбиви и многостранни.
 
Силата на жените Стрелец се крие именно в тяхната вътрешна сила. Едва ли ще погледнат мъж, който не се справя в живота или е с по-нисък статус. За да се почувства като глава на семейството, партньорът трябва да бъде не по-малко твърд и целеустремен, но в същото време да уважава чувствата и свободата на своя спътник.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 месец

За Скорпиона е абсолютно вярно!

2

Анонимен

преди 1 месец

Жена Стрелец - еволюирал тип - жена - мечта.

1

Анонимен

преди 1 месец

Всички са от една и съща зодия. Ама ако я напиша ще ме изтрият.