Снимка: istock

 Продукти:

  • 1 чаша майонеза
  • 2 скилидки чесън, пресован
  • 1 супена лъжица пресен розмарин, нарязан
  • 1 чаена лъжица сол
  • Пресен черен пипер на вкус
  • 4 бр. пилешки гърди без кожа
  • ½ чаша настърган пармезан
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 175 градуса. В купа разбъркайте майонезата, чесъна, розмарина, солта, пипера. Поставете пилешките гърди в тава за печене или йенска стъклена форма. Разпределете майонезения сос отгоре. Оваляйте пилешкото добре. Покрийте с пармезана. Печете в загрята фурна до хрупкава коричка за около 45 минути или златист загар.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase