IStockphoto

Със затопляне на времето всеки от нас търси какви са актуалните тенденции. Наред с дрехите по най-новите трендове, трябва да помислим и какви аксесоари биха им паснали. А и идва лятото, когато ще можем да експериментираме още повече и да носим по-изрязани плажни модели.

Ако все още не сте разбрали, тази пролет ще се обличаме така, че да повишим настроението си. Ето защо е време да забравим за по-тъмните дрехи и да ги заменим с по-пъстри. Според някои модни експерти, става дума за така наречения допаминов стил на обличане, който влияе и на производството на аксесоари.
 
Допаминът е много важен за организма и при понижаване на нивото му ставаме нервни и раздразнителни. И най-много страда нашето настроение. Но ако носим яркозелено, наситенооранжево, тъмнорозово и още няколко други цветове, това може да се промени. Освен с комплекти в тези тонове, може да привлечем вниманието и с някои аксесоари. Голяма част от тях ще бъдат на мода и за лятото.
 
Аксесоари за пролет/лято 2022 – какво да изберете?
 
Предлагаме ви нашата селекция, която ще ви вдъхнови за нови покупки:

1. Чанта с флорални мотиви
 
Както неведнъж писахме, миничантите с къса дръжка, които да носите в една ръка или под рамо, са истински хит. Освен едноцветните модели, за пролет/лято 2022 има и такива, декорирани с цветенца и мъниста.
 
Някои модели са в черно, зелено или лавандула, като разполагат с големи или малки вериги като допълнение.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от NOMAD OFFICIAL (@mynomad.in)

 
2. Шапка идиотка
 
Този е от любимите аксесоари на онези, израснали през 90-те. За сезон пролет/лято 2022, вместо с шарени принтове, тези шапки ще бъдат в ярки цветове. Например розово, зелено, оранжево.
 
Материята на шапката идиотка може да бъде шушляк или пък кожа – естествена или изкуствена. Но ще срещнете и плетени, с квадратни мотиви с цветя, съшити едно с друго.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase