Getty

Не се случва често да имаме идеално време, но 20-градусовите дни са доста близо до това определение. Няма да се изпотите още с излизането навън, но пък може съвсем спокойно да тръгнете без яке. Това обаче не означава, че тази междинна температура не е трудна за избиране на правилния стил. Може да е трудно да решите дали да посегнете към пуловерна рокля и чифт мрежести чорапогащи, или да замените тази опция с нещо по-топло, като панталон и поло. 

 
Честно казано, всяко решение за облекло ще е подходящо за 20-градусовите дни, но трикът е да се намери малко баланс. Говорим за по-леки якета вместо супер топлите палта, свободни рокли, комбинирани с ботуши, както и експериментиране със слоеве дрехи, които можете лесно да добавите или свалите в зависимост от това как да се чувствате. 

Ето няколко предложения за променливото време: 
 
Блейзър, мини пола и ботуши
 
Големият блейзър прави почти всяко облекло по-добро и, поради контраста с мини полата, има нещо особено привличащо вниманието в тази комбинация. Ако сте човек, който не може да понася случайните пориви на вятъра, добавете високи ботуши или чорапогащи, за да направите това съчетание по-подходящо за ниските температури. 
 
Рокля с дълъг ръкав и ботуши
 
Независимо дали избирате каубойски ботуши, или елегантна алтернатива над коляното, високите ботуши могат незабавно да се превърнат всички рокли, включително и летните стилове, в готови за променливото време. Черен или кафяв чифт ще ви бъде полезен през цялата година. 

Двоен деним
 
Тази комбинация, която винаги се забелязва, все още е любима на модните критици и има защо. Тя е спортно-елегантна и е лесна за оформяне, съчетавайки чифт дънки с класическото дънково яке. За да придадете малко по-цветна нотка на визията, добавете блуза в актуален пролетен цвят като зелено, червено, жълто или розово, завършвайки с аксесоари по ваш вкус. 

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase