IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе петият месец от 2022 година?
 
Предлагаме ви хороскоп за май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате.
 
Овен
 
Поредица важни астрологични събития ще се случат в предстоящия период. На 02.05 Венера преминава в във вашия знак. Присъствието й там ще създаде напрежение в сферата на личните и делови отношения. На 11.05 е ингресията на Юпитер. Подходящо е да се създава нов или да се разшири съществуващия бизнес, както и за укрепване на международните отношения. На 25.05 Марс навлиза в Овен, където е и управител. На преден план ще излязат теми, чието начало е започнало през април и е много вероятно те благополучно да бъдат довършени. На 29.05 е съединението на Марс с Юпитер. Подходящ момент за трансформации с дългосрочен ефект.
 
Телец
 
На 12.05 ще се осъществи съединение на Слънцето със Северния възел, който е фиктивна точка, символизираща бъдещето. Обстоятелствата ще са благоприятни за дейности в полза на обществото или на хора, с които сте свързани. Всичко направено за другите ще се върне към вас многократно. На 23.05 ретро Меркурий се завръща обратно в Телец. С особена важност ще се окаже решаването на финансови задачи. От всяка ситуация ще можете да излезете, ако не с печалба, то поне без загуба. На 28.05 Венера навлиза в Телец, където е в позицията на управител. Обстоятелствата ще са благоприятни за уреждане на имуществени въпроси от личен характер и уточняване детайлите по делови сделки.
 
Близнаци
 
На 09.05 Меркурий преминава в ретроградна форма на движение. Тази дата е средна точка между затъмненията и може да се случат непредсказуеми обрати, кардинални промени. Ориентирайте се към дейности, за които към момента не ви е останало време. На 21.05 Слънцето навлиза във вашия знак и се съединява с ретро-Меркурий. Обстоятелствата ще ви принудят да се отклоните от динамичния си стереотип, да направите анализ на постигнатото и да го сравните с първоначалните цели. Не е изключено да изпитате недоволство от самите себе си. Новолунието на 30.05 е най-подходящият момент, в който можете да покажете на какво сте способни, да отстоите интересите си и да възстановите загубени преди време позиции, ако има такива.
 
Рак
 
Обстоятелствата ще са динамични и твърде често ще сте на крачка от осъществяването на проект, който отдавна замисляте. Периодът между 03 и 08.05 е подходящ за решаване на финансови, имуществени въпроси, намиране на спонсори и покровители. По време на Лунното затъмнение ще намерите сигурен начин за съхраняване на свои лични тайни, в които не желаете никой да наднича. Преодолейте консерватизма си и се освободете от всичко старо, което ви пречи и ви връща назад.

Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase