IStockphoto

Независимо дали го обичате или не, устойчивостта на френския маникюр е неоспорима. Маникюристката Джина Едуардс казва пред Allure, че стилът изпадна в немилост за няколко години поради липса на креативност. „Повечето хора гледаха на френския маникюр като на класика и го свързваха само с белите върхове“, обяснява тя. Допълва, че точно това е накарало хората да се откажат от стила.

Но френският маникюр все пак успя да се задържи над повърхността и през 2022 година той се появява в десетки различни цветни дизайни, запазвайки вечния си стил – лакиране само на върховете на ноктите. Гениални маникюристи показаха своите неочаквани резултати в социалните мрежи, рисувайки полумесеци в неонови цветове, слънчеви нюанси и много други.
 
„Харесва ми да мисля за френския маникюр като за блейзър. Никога няма да излезе от мода, върви с всичко, но има и много начини да го превърнете в младежки и свеж стил“, казва Бетина Голдщайн пред Allure. Тя допълва, че цветът, формата, ширината и шарката зависят изцяло от вас и това прави френския маникюр уникален и неостаряващ.
 
Стилът е подходящ както за дълги, така и за къси нокти. Освен това върховете може да бъдат лакирани или пък да бъдат оставени без цвят, така че ноктите ви да растат незабелязано. Сигурни сме, че в социалните мрежи ще намерите поне един дизайн, който да отговаря на вашите желания.
 
Все пак, ние решихме да ви улесним малко и да ви предложим няколко различни френски маникюра, които може да се превърнат в следващия ви стил. Ако сте готови да експериментирате и да впечатлите околните, сте дошли на правилното място.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Aistė P. (@heygreatnails)

 
Половинчат френски
 
Този стил се предоставя от маникюристката Айсте Пи, която експериментира с вариации на дизайна, докато създаде модерен обрат. Мисията е изпълнена. Въпреки че запазва двуцветната палитра на традиционния френски маникюр, творческото използване на негативното пространство създава много съвременен разцвет.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник:  Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase