БГНЕС

Името на Мария Бакалова все по-често започва да се появява в холивудски проекти. Българката получава огромна слава след участието си в „Борат 2“, като дори се сдобива и с номинация за „Оскар“. Златната статуетка не попадна в ръцете ѝ, но самото присъствие на Бакалова сред претендентите ѝ отвори врати към нови хоризонти в киното.

След „Борат“, Мария беше част от българското представителство в Кан, където се излъчи и филмът „Жените наистина плачат“. Той беше избран в конкурсната програма „Особен поглед“, а историята разказва за няколко жени, които трябва да се справят с трудностите на живота. Събитията се случват на фона на отхвърлянето на Истанбулската конвенция и абсурдните протести срещу „джендър-идеологията“ в България.
 
Сега Бакалова прави нов завой на 180 градуса, сменяйки сериозната тематика на „Жените наистина плачат“ и комичната в „Борат“ с нещо, което все още трудно се приема като качествено кино, а именно сатиричният хорър. Актрисата ще се появи в новия филм Bodies, Bodies, Bodies, който е с участието на Пийт Дейвидсън и Аманда Стенбърг. Последната може да ви е позната от тийнейджърската драма „Всичко, Всичко“ от 2017 година.
 
Режисиран от холандката Халина Рейн, Bodies, Bodies, Bodies разказва за Софи (Стенбърг) – млада дама, която наскоро е излязла от рехабилитационна клиника и организира домашно парти, на което кани новата си приятелка Би (Бакалова), за да се срещне с голямата ѝ компания. Празненството обаче се превръща в ужасяващо преживяване, когато гостите играят криминална игра в тъмното, която завършва с истинско убийство. Това принуждава Би, Софи и техните приятели да започнат разследване, за да разберат кой е отговорен.
 
Освен Бакалова и Стенбърг, на екран ще видим още Михала Херолд, Рейчъл Сенот, Чейс Суи Уондърс, Лий Пейс и Пийт Дейвидсън. Bodies, Bodies, Bodies е дебют на Рейн като режисьор на англоезичен филм. Проектът е продуциран от компанията A24, която набира все по-голяма популярност в Холивуд.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase