IStockphoto

Каква да ми бъде следващата прическа? Този въпрос тормози голяма част от дамите с настъпването на новия сезон. Една от най-честите промени е тази в косата, независимо дали става дума за намаляване на дължината, добавяне на бретон или смяна на цвета. Всичко зависи от личния избор и това колко сме смели в решението си.

През последните две години, благодарение на пандемията и изолацията, прическите като че ли останаха на заден план заради затварянето на салоните за красота или страха от заразяване с коронавирус. Голяма част от нас предпочетоха да се подстригват сами или пък да разчитат на приятелска помощ за боядисването. Със сигурност някои от нас вече са се превърнали в специалисти в създаването на прически, което ще е от голяма полза тази година.
 
Въпреки че салоните за красота вече са отворени, много дами продължават да предпочитат домашните процедури за коса. Те разчитат на стилове, които изискват по-ниска поддръжка, по-лесно оформяне и могат да бъдат подходящи за всякакви поводи. Пролетта и лятото обаче изискват малко по-свежи идеи, като имаме една, която може да бъде направена и у дома.
 
Говорим за бохо плитките, които набират все по-голяма популярност. Това, което започна като щадящ подход към косата от страна на Хейли Бийбър, бързо ескалира и множество инфлуенсъри и звезди се насочиха към стила. Причината е, че прическата е много лесна за създаване, но в същото време се отличава с елегантност и шик.
 
Още за бохо плитките четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase