IStockphoto

За да намерите удовлетворение в любовния си живот, е необходимо да разберете преди всичко себе си. Не се опитвайте да търсите светлина там, където е вечен мрак. Не застивайте в зоната си на комфорт, оставайки във връзка, която не ви носи пълно щастие. По-добре направете усилие да откриете идеалната си половинка – тази, която ще е огледало на вашите любовни стремежи.

Най-добрият начин да направите това, е да се консултирате със звездите относно вашия астрологичен знак.

Овен – бягайте далеч от мързеливи партньори
 
Вие сте смели, активни и приключенски настроени и никога няма да се задоволите с плаха, твърде предпазлива или мързелива половинка. Вие имате нужда от партньор, който да е пламенен и енергичен точно като вас. Някой, който да може да поема рискове и да действа със страст и ентусиазъм, а не да е инертен и да очаква вие да вършите всичко вместо него.
 
Телец – търсете си надеждна, амбициозна половинка
 
Вие сте изключително чувствен човек, който цени удоволствията на живота. За вас най-идеалният партньор е онзи, който би се наслаждавал на разумен, отговорен и фокусиран начин на живот с отношение както към духовните, така и към материалните неща. Вие ще сте най-щастливи с човек, който обмисля всичко предварително и никога не прибързва в нищо, включително и в... правенето на любов.
 
Близнаци – оглеждайте се за наистина интелигентен партньор
 
За вас еротичната стимулация започва в ума. Вие ще бъдете истински щастливи само с интелигентен партньор, с когото ще можете да водите интересни, безкрайни и вълнуващи разговори. Няма да бъдете удовлетворени от половинката си, ако тя не ви стимулира като общуване и ако като цяло комуникацията ви куца.

Рак – стойте далеч от афери за една нощ
 
Вие сте старомоден по душа и като такъв романтиката е от първостепенно значение. За вас актът на правене на любов се основава на истински, дълбоки чувства. Вие няма да можете да се зарадвате на мимолетна връзка или на краткотрайни афери. Те няма да ви донесат щастие. За вас интимните отношения трябва да бъдат сериозни и към тях трябва да се подхожда отговорно.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase