Getty

Обемни колиета със скъпоценни камъни, еспадрили на платформа, дълги якета – в някакъв момент по средата на 2010-те години, тези модели просто останаха по-назад в гардероба ни, навлизайки във фазата на изгубената и забравена мода. Но знаете как колелото се върти – в един момент не искате да виждате дадена дреха, а в другия тя вече се е превърнала в задължителна тенденция.

 
Така се случи с полите от тюл, които се възраждат през 2022 година, допълвайки другите стилове от миналото, които живеят втори живот. Видяхме модела включен както в пролетните, така и в есенните колекции, както и когато Джиджи Хадид позира в бебешкосиня пола от тюл върху такси в Ню Йорк. Тогава разбрахме, че моделите са нещо повече от елегантен избор – те всъщност могат да бъдат лежерни и небрежни.
 
Честно казано, има много начини да трансформирате старата си пола от тюл във визия, която да изглежда модерна и свежа. Благодарение на модните дефилета и фотосесии, имаме изобилие от вдъхновения за това да променим класическата визия в нещо по-секси и романтично.
 
Полите от тюл за първи път започнаха да се появяват на дефилетата миналата есен, когато се представяха колекциите за тази пролет. Те бяха включени в дизайните на Alexander McQueen и Christian Siriano. Сега известни личности и инфлуенсъри започват да ги използват в своите тоалети както на червения килим, така и извън него.
 
Още за пролетната тенденция четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase