IStockphoto
fallback

Пролетта вече дойде и след като нарисувахме лалета и безброй пролетни цветя по ноктите си, дойде време за тематичен маникюр за Великден. Той трябва да е шарен – като самите яйца, които ще боядисаме у дома и ще подредим на масата.

В случай, че ви е омръзнало от прекалено претруфени с декорации нокти, може просто да ползвате една от тенденциите за маникюр за Великден, която никога не остарява. Става дума за пастелните цветове и пръски, с които може да се доближите до окраската на пъдпъдъчи яйца.
 
Най-често, посещавайки салона за маникюр, ви предлагат да лакирате всяка плочка в различен цвят, като отгоре я напръскате с черен лак. Този път може да разнообразите, като изпробвате нашите идеи. Те са съобразени с някои актуални цветове и трендове за този сезон.
 
Маникюр за Великден: Какво да изпробвате?
 
1. Жълто-розово-зелено
 
Това е основната комбинация от лакове, която да изпробвате за ноктите си. С трите цвята лакирайте същия брой плочки и отгоре завършете с черни пръски. Средния и този до него оставете с матова безцветна основа или прозрачна. И отгоре направете минималистични рисунки в стил негативно пространство.
 
За предпочитане е ноктите ви да са по-дълги и леко заострени, за да наподобяват формата на яйце.
 
2. Лилаво-бяло
 
Друга свежа комбинация, която ще виждате не само по ноктите, но и в гардероба ни за пролет 2022. Тази идея за маникюр за Великден е лесноизпълнима в домашни условия.
 
Лакирате четири нокътя със светлолилав цвят. След като изсъхнат, отгоре, с помощта на четка и клечка за зъби, правите малки пръски с черен лак.
 
Още идеи за маникюр ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback