Димитър Кьосемарлиев
fallback

Предстои ви важна среща с обект на вашите чувства за първи път, интервю за работа или просто нещо, което изисква да сте в топформа. От вечерта подготвяте както дрехите, които ще облечете, така и какво точно ще говорите.

Разигравате различни сцени в главата си, за да бъдете подготвени за всеки развой. Обмисляте прическата, как ще бъдете гримирани и всеки един детайл е на мястото си. Заспивате.
 
Събуждате се на другия ден, в пълна бойна готовност да оставите незабравимо перфектно първо впечатление и дори усещането за притеснение отстъпва пред увереността.
 
Поглеждате се в огледалото и да. ТЯ е там. Пъпка.
 
Точно където не трябва, точно когато не трябва. Този сценарий е въвличал в себе си всяка една жена, независимо от нейната възраст или тип кожа. Понякога дори и на перфектната кожа се появява една пъпка, по закон в най-неподходящия момент. Не че има подходящ момент точно за това. И настъпва истински ужас и търсене на всякакви домашни съвети, мазила, в опит да изчезне магически и да освободи красивото ви лице от присъствието си.
 
И тъй като и аз съм се сблъсквала неведнъж с този сюжет, ще ви кажа, че има много ефикасно решение, с което никога повече да не ви се налага да играете главна роля в този хорър. Решението е локалният гел против пъпки на Babé Laboratorios.
 
Какви са предимствата на локалния гел против пъпки, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

До неграмотните

преди 2 години

Бюти? Купете си речник на българския език! Надявам се не взимате заплата за толкова неграмотно писане. Слава Богу, че не сте доктори а просто неграмотни вестникари.

6

БУТИ

преди 2 години

Ееее.......БАТИ БУТИ. ТО

5

Анонимен

преди 2 години

Неграмотниците от редакцията пак са се изшиткали или се шитват (произлиза от shit, авторска бележка).

fallback