IStockphoto

Някои зодиакални знаци притежават по-голяма съобразителност и пресметливост в сравнение с други. Те забелязват неща, които другите хора просто пропускат. Представителите на няколко зодии в зодиака имат таланта направо да „надушват“ добрите сделки. Те всъщност не ги надушват, а по-скоро използват своята интуиция, за да се насочат в правилната посока и да намерят най-изгодните покупки. За някои от тези знаци това е вид спестяване на пари, за други това е получаване на нещо, което ще им свърши добра работа, без да плащат цената за дизайнерски етикет. Трети пък търсят най-добрата инвестиция за парите си.

Ето и кои са най-добрите ловци на изгодни сделки като всеки си има свой собствен, уникален начин за дефиниране и откриване на добрите оферти:
 
Дева (23 август – 22 септември)
 
Нищо не може да мине незабелязано покрай Девата – дори и най-малките детайли. Тъй като тя е много аналитична личност, тя проучва задълбочено всяка опция, преди да купи нещо. Като перфекционист, Девата е склонна да придобива неща, които са „най-добрите“ според нея. Без значение какво е, кухненски аксесоари, предмети за бита, дрехи, електроника, дори ваканционни пакети и самолетни пътувания – Девата винаги намира начин да се сдобие с най-изгодната оферта или да уцели най-голямата промоция. Приятелите на Девата често ѝ завиждат за това, че открива най-невероятните намаления, разпродажби и отстъпки по магазините!
 
Водолей (20 януари – 18 февруари)
 
Тъй като човекът Водолей винаги търси най-новото и най-доброто, неговият опит в лова на изгодни цени е насочен най-често към неща, които са нови на пазара и по-специално към електрониката и технологиите. Ако Девата може да намери най-добрите оферти за храни, дрехи и продукти за бита, например, то Водолеят ще е готов да плати пълната цена за най-новия модел смартфон, но ще успее да се сдобие с него пръв – преди още той да е станал масово популярен и използван. Друг път пък Водолеят обича да пазарува промоционални стоки от разпродажби, само заради усещането, че е умно да си „на изгода“, а не защото няма възможност да плати и по-висока цена.
 
Козирог (22 декември – 19 януари)
 
Козирогът е един от най-ефективните знаци на зодиака, така че не трябва да се изненадвате, че той в астрологията е един от най-умелите ловци на изгодни сделки.
 
Още по темата, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase