Снимка: istock
fallback

 Продукти:

  • 225 г крема сирене, меко
  • ½ чаша меко масло на стайна температура
  • 2 чаши пудра захар
  • 1 чаена лъжица ванилов екстракт
Приготвяне:
 
В голяма купа разбийте с миксер размекнатото на стайна температура крема сирене заедно с маслото. Добавете ванилията и пудра захарта на части, като разбивате след всяко прибавяне. Съхранявайте в хладилник за няколко часа преди намазване на морковена торта или друг сладкиш
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 2 години

Покажете най- големите гадости от английската кухня.

fallback