IStockphoto

Много известни дизайнери показаха своите идеи за пролетна мода преди дни в Париж. Там видяхме какви ли не нестандартни съчетания, сред които и една позната, която се появи още в началото на 2000 г. Става дума за носенето на рокля или туника върху панталон. И преди да кажете, че не ви допада, изпробвайте примерите, които ще ви дадем. 

Все пак, както една рокля, така и подходящ панталон, винаги са идеален пример за пролетна мода. Ако заложите и на по-пъстър цвят или актуален принт, със сигурност няма да останете незабелязани. Но какво ще стане, ако ги облечете едновременно? Дори и да не сте почитатели на наслагването на дрехи, скоро ще го заобичате. А и така може да включите в стила си някои дрехи от по-стари колекции, които не бива да изхвърляте.
 
Всяка пролет започва с едно променливо време – точно като настроението на жените. Тъй като навън е все още студено, според експерти, съвсем спокойно може да сложите любимата си рокля. Но вместо с дебел чорапогащник, нахлузете тънък панталон. Той може да бъде с широки или тесни крачоли, от различни материи, сред които и деним.
 
Провокирани от уличния стил на някои звезди и дефилетата по време на Седмицата на модата в Париж, много инфлуенсъри вече показват в профилите си в социалните мрежи как комбинират рокля с панталон.
 
Предлагаме ви няколко комбинации от рокля и панталон, които да изпробвате:
 
1. Дънки и тюлена рокля с набори
 
ази пролет денимът от 90-те се завръща. Ето защо, ако пазите някои стари дънки, ги извадете и съчетайте с тюлена (прозрачна рокля) с набрана горна част. Под нея може да носите цветна тениска или тънка памучна блузка.
 
Още от тенденцията ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase