IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви хороскоп за март. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате през новия месец.
 
Овен
 
Един от най-продуктивните ви месеци, когато Слънцето ще навлезе във вашия знак и, при добро желание, бихте могли да напреднете максимално бързо. Без проблеми ще отстоите интересите си и ще заемете лидерски позиции, ако синхронизирате действията си с тези на колектива. Активната ви жизнена позиция ще вдъхновява и стимулира околните, а отделно от това ще им вдъхва увереност. Участвайте без опасения във всякакви публични инициативи. Мнението ви ще бъде чуто и позицията ви – подкрепена. Единственото неудобство ще е, че задълженията ще ограничат времето за почивка и общуване с близките ви, което може да предизвика недоволство от тяхна страна.

Телец
 
Почти непрекъснато ще привличате вниманието, но бъдете готови, че освен комплименти ще получавате и критики. По време на участие в различни публични мероприятия ще се случва да попадате на личности, които умишлено ви провокират към конфликт само и единствено да навредят на позициите и доброто ви име. Поддържайте изказванията си в рамките на добрия тон. Не е във ваш интерес да ви въвличат в интриги. Не обсъждайте проектите, финансовото си състояние и личните отношения. Те трябва да останат ваша неприкосновена лична територия. Ако изпитвате желание и необходимост, бихте могли да възстановите част от изоставените и неподдържани от години контакти.
 
Близнаци
 
Предстоят пътувания, интензивни контакти, поредица от разнообразни събития. Ще се наложи да издирите, обработите и частично да усвоите огромно количество информация. Дори да попаднете в някаква неприятна ситуация, която временно да ви развали настроението, не се поддавайте на мрачни мисли. Каквото и да се случи, ще се размине без особени вреди за самите вас. Периодът е благоприятен за повишаване на квалификацията ви, за усвояване на нови знания и, в случай че сте си го поставили за цел, за търсене на нова работа. Въпреки сериозната си заетост ще е добре да намерите баланс между личните и деловите отношения. През втората половина на месеца обстановката ще е по-спокойна, посветете част от времето на личните си предпочитания.
 
Рак
 
Няма да се наложи да се справяте със сериозни проблеми. Изпълнението на задачите ви ще протича гладко, като ще можете да дадете начален тласък и на някои изостанали дейности. Обстановката на работното място ще е спокойна. Всеки член на екипа ще търси синхрон с останалите и с общи усилия бихте могли да подобрите цялостните условия на работа. Обстоятелствата ще се развиват така, че ще можете да подобрите личните си резултати, използвайки натрупан чужд опит и приложени при сходни казуси практики. Преценете обективно ресурсите, с които разполагате. Може би ще са достатъчни за стартиране на поне един от творческите проекти, които ви вдъхновяват.
 
Още от хороскопа за месец март ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase