Pexels

Пролетта е идеалното време за нови покупки, но и изваждането на някои добре пазени модни находки. Ето например старата дънкова пола, която не бива да изхвърляте. Каквито и тенденции да идват, денимът под различни форми винаги си остава харесван.

Дънките отиват както на памучна блузка, така и на тениска или пък риза. Същото важи и за дънковата пола. Само че този сезон по-голямата дължина ще е за предпочитане. Освен моделите до колената, очаквайте завръщането на по-разкроените – с копчета по средата.
 
Наскоро Риана потвърди бременността си със стил, носейки разкъсани светли дънки. Е, точно този деним ще виждаме през пролетта, но под формата на пола. И заради удобството, което търсехме при дрехите по време на пандемия, колкото по-свободна е тя, толкова по-добре.
 
Според модни инфлуенсъри, не е нужно да купувате нова дънкова пола, ако сте скътали добре в гардероба някоя от преди години. Стига да ви става, тя се съчетава с бели кецове, така актуалните джъмпери или къси топове, които младежите обожават. В случай, че нямате, има няколко неща, на които да обърнете внимание при избора.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от SHE 🛍️✨👗👠 (@she_from_shein)

 
Какъв точно модел дънкова пола да изберете, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase