Продукти:
- 450 г кисели краставички
- 1 чаша брашно
- ½ чаена лъжица червен пипер
- ¼ чаша прясно мляко
- 1 яйце, разбито
- 1 чаша галета
- Спрей за готвене
Приготвяне:
Отцедете краставичките от водата и ги подсушете. Смесете брашното с пипера в купа. Отделно смесете млякото с разбитото яйце. Поставете галетата в трета купа. Загрейте еърфрайъра на 200 градуса.
Потопете всяка краставичка първо в брашното, след това в яйцето с мляко, накрая в галетата. Оваляйте добре, за да полепне навсякъде. Повторете това с всички краставички. Напръскайте оваляните краставички с малко спрей за готвене. Поставете ги в кошничката на еърфрайъра. Гответе за около 15 минути или докато станат златисти.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Анонимен
преди 2 годиниТопли кисели краставички?!?! Защо?!?!
2
Анонимен
преди 2 годиниАсане, като немаш, беш, кво спамиш тука, помагай за приръстта.
1
Анонимен
преди 2 годиниИлияно, кво е тва "еърфрайър"???