Снимка: istock
fallback

 Продукти:

  • 450 г кисели краставички
  • 1 чаша брашно
  • ½ чаена лъжица червен пипер
  • ¼ чаша прясно мляко
  • 1 яйце, разбито
  • 1 чаша галета
  • Спрей за готвене
Приготвяне:
 
Отцедете краставичките от водата и ги подсушете. Смесете брашното с пипера в купа. Отделно смесете млякото с разбитото яйце. Поставете галетата в трета купа. Загрейте еърфрайъра на 200 градуса.
 
Потопете всяка краставичка първо в брашното, след това в яйцето с мляко, накрая в галетата. Оваляйте добре, за да полепне навсякъде. Повторете това с всички краставички. Напръскайте оваляните краставички с малко спрей за готвене. Поставете ги в кошничката на еърфрайъра. Гответе за около 15 минути или докато станат златисти.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 2 години

Топли кисели краставички?!?! Защо?!?!

2

Анонимен

преди 2 години

Асане, като немаш, беш, кво спамиш тука, помагай за приръстта.

1

Анонимен

преди 2 години

Илияно, кво е тва "еърфрайър"???

fallback