БГНЕС

Матю Пери няма да скрие нищо от феновете в предстоящата си автобиография. 

Актьорът, познат като забавния Чандлър от „Приятели“, сподели в социалните мрежи корицата, заглавието и премиерната дата на книгата си. На 1 ноември тази година по книжарниците ще можем да видим „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“, която ще разказва за най-успешните, но и най-мрачните моменти от живота на Пери.
 
Очаквайте да прочетете тайни от снимачната площадка на „Приятели“, повече детайли около личния живот на звездата, борбата му с различни зависимости, постъпването му в клиника и как е имало моменти, в които дори не помни цели епизоди на ситкома от 90-те години. Макар голяма част от тези факти вече да са известни на публиката, Пери иска да сподели своята страна от историята.
 
„Толкова много неща се изписаха за мен в миналото. Сметнах, че е добре хората да ги чуят от мен. Възходите бяха високи, а паденията – ниски. Но оживях, за да разкажа историята, дори в някои моменти това да изглеждаше като невъзможно. И всичко е тук“, казва Пери пред списание People. Актьорът шеговито се извини на феновете, че не е книжка с картинки.
 
Новината за създаването и пускането на мемоара беше обявена през октомври миналата година.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Matthew Perry (@mattyperry4)

Още за мемоарите на Матю Пери четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase