Pexels

Доколко добре познавате себе си всъщност е нещо, което има много общо с астрологията. Някои зодиакални знаци са надарени със силни инстинкти, екстрасензорни способности, проницателност и задълбоченост. Всички тези качества им позволяват да бъдат в по-голяма хармония със себе си и с телата си в частност. Тези хора усещат, когато нещо се случва вътре в тях (в духовен или физически аспект) и му обръщат внимание. Те могат веднага да идентифицират какво не е наред със здравето им и да го споделят с лекарите.

Такъв е случаят с тези зодиакални знаци:

Рак
 
Раците имат висока степен на чувствителност и усещат всеки нюанс на това, което се случва с телата им по всяко време. Когато нещо не е наред със здравето му – Ракът го знае пръв. Но едно от най-негативните му качества е, че той е склонен да поставя другите хора в живота си на първо място и да игнорира собствените си проблеми. Ракът дешифрира какво не е наред с него, но вместо да се опита да го отстрани, той се разсейва с проблемите на близките си или се увлича в грижите по тях. Понякога сериозността на проблема може да бъде силно намалена, ако човек действа бързо и постави себе си на първо място. Просто Ракът трябва да реагира адекватно, когато усеща, че тялото му изисква медицинска помощ.
 
Дева
 
Девата използва комбинация от интуиция и логическо мислене, за да наблюдава тялото си. Тя е много умела в анализирането на здравето си и обикновено успява да се диагностицира сама, усещайки какво точно се случва с нея. Ако има едно нещо със сигурност при Девата, то е, че нито един детайл – без значение колко е минимален, не ѝ убягва. Ако и най-малкото нещо със здравето ѝ не е наред, Девата веднага го разбира и предприема действия. Тя обича да разрешава проблемите си бързо и веднага се допитва до специалист, за да разбере какво не ѝ е наред. Лошото при Девата е, че е склонна да вярва на успокоителните новини (ако първият лекар ѝ даде такива, тя му се доверява), а не да търси второ мнение, когато инстинктивно усеща, че това се налага.
 
Скорпион
 
Скорпионите притежават двойната мощна способност на силните си интуитивни качества, съчетани със съвършените си разследващи умения. 
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase