IStockphoto
Времето в началото на февруари е идеално за почивка в някой зимен курорт. В случай, че не карате ски, но искате да си направите разходка и същевременно снимки за социалните мрежи, ви трябват обувки, които хем да топлят, хем да не пропускат студ и вода. И тук, наред с удобните кожени кубинки, отново на мода са апреските. Така наречените Moon Boots, които нашите родители са носели преди доста години, отивайки на хижа, днес са много по-цветни и разчупени, за да отговорят на очакванията и на най-претенциозните.
 
Обемните апрески с огромни връзки, които някои наричат луноходки, могат да бъдат кожени, покрити с непромокаеми промазани материи, от груби плетива или пък космати. Всичките стават за отрупаните със сняг улици в градски условия или ски пистите.
 
Много марки успяха да пуснат апрески, които са създадени по актуалните модни тенденции. Така например се съчетават с якето, палтото или пък аксесоари като ушанка, ръкавици и шал.

Eто, веднага ви даваме за пример Трейси Елис Рос, която в профила си в Instagram показа стилна връхна дреха. Тя бе комбинирана с клин и високи апрески. Палтото и нейните обувки са в яркозелено, което по-смелите носят и тази зима.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ami🤍 (@amrit_bilkhu)

 
В началото на годината Марая Кери също даде пример за апрески, слагайки кожени в бял цвят и сиви надписи на краката си. По-интересно бе, че нагоре тя носеше официална рокля с голяма цепка в златисто, както и пухкаво дълго палто с качулка. Друга звезда, която има подобни луноходки, е певицата Дуа Липа. По време на репетициите за турнето си, тя се снима с модел в червен цвят.
 
Още за актуалните модели апрески ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase