IStockphoto

Наближава 14 февруари – денят, в който почитаме хубавото вино и любовта. Докато едни ще се фокусират по-скоро към българския Трифон Зарезан, други няма да пропуснат да отбележат Свети Валентин. А той изисква специален тоалет, грим, прическа и тематичен маникюр. 

„Момичета, дайте идеи за валентински маникюр“, „Дами, скоро съм на маникюр, споделете идеи със сърца“. Тези и подобни думи ще срещаме тепърва в групите във Facebook, където обикновено специалисти и любители качват снимки на нокти. Ето защо днес решихме да задоволим тези търсения, давайки някои насоки.
 
Тъй като френският маникюр, който никога не остарява, претърпя трансформация през последните няколко месеца и ще видим новите му разновидности през 2022 г., то нашите предложения са свързани с него. И понеже все повече жени искат нокти със сърца, ще използваме този вечен символ на любовта.
 
Ето няколко идеи за френски маникюр със сърца, които да изпробвате за Свети Валентин:
 
1. Кърваво сърце
 
Да не си помислите, че става дума за някой криминален случай по 14 февруари. Просто цветът, който да ползвате за френския си маникюр, трябва да е като този на кръвта, наситен и плътен.
 
Поставете безцветен лак на всеки нокът за основа. След като изсъхне, направете дебела лента с червения цвят. И за да прилича на сърце, тя трябва да е с V-образна дупка по средата.
 
Въпросният френски маникюр сякаш е с горната част на симпатичните валентинки – сърца, които много жени получават. Освен това пасва на всеки тоалет.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ElianaBeautician (@elianabeautician)

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase