БГНЕС
fallback

Избирането на маникюр винаги е било трудна задача за всяка дама. Трябва да съобразим толкова много фактори, преди да отидем до салона, че понякога ни се иска да имаме помощник, който винаги да е готов с идеи.

Дали ще подхожда на дрехите в гардероба? Дали ще е подходящ за офис среда? А какъв празник наближава, за да си избера подходящ мотив? Всичко това се върти в главата ни преди всеки час при маникюриста. Хубавото на днешното време е, че социалните мрежи се превръщат в най-добрия ни приятел и не служат само за публикуване на наши снимки. В тях можем да намерим всякакви идеи за тоалети, прически и маникюри, които да ни вдъхновят за следващия ни избор.
 
Разбира се, най-голямото вдъхновение винаги идва от звездите, които имат на разположение професионални екипи, грижещи се за тях всеки ден. Една от дамите, чиито стъпки се следят под микроскоп, е Дженифър Лопес. Изпълнителката не може да избяга от феновете нито на улицата, нито онлайн и затова е решила да използва всеки един момент, за да ги вдъхнови.
 
Преди няколко дни маникюристът на Джей Ло сподели снимка на новия дизайн по ноктите ѝ, като спокойно можем да кажем, че бяхме впечатлени. Том Бачик е успял да създаде блестящ ефект, наподобяващ злато и диаманти. Всъщност, маникюристът не е сложил истински скъпоценни камъни върху ноктите на Лопес, а просто е използвал въображението си и един лак, който създава необходимия блясък.
 
„Диамантите и златото са най-добрите приятели на Джей Ло“, написа Бачик в социалните мрежи. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Още за маникюра на Джей Ло ще откриете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник:  Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

До 14, 15, 16:

преди 2 години

Поздрави! След като ни бомбардират редовно с някакви нелепости за нейната фалшива същност, аз смятам, че е добре да хората да знаят за нейното истинско лице.

15

Анонимен

преди 2 години

Бившият съпруг на Дженифър Лопес, Крис Джъд заяви, че по-време на техният меден месец, тя не се е отделяла от своя мениджър Бени Медина, и допълва представяте ли си, за какво става дума...

14

Анонимен

преди 2 години

Твърде самовлюбена и надменна. Искаща вниманието на целия свят, опитваща да отклони вниманието на хората от това, че няма гласови данни нито талант, за да пее, камо ли за актриса. Твърди се, че тя живее всъщност със своят мениджър Бени Медина (чернокож), а с Бен Афлек е за пред хората за слава, за пред камерите.

fallback