IStockphoto

Да се опитваш да намериш мъж, който е съвместим с твоята зодия, е като да се опитваш да намериш сериозна връзка в приложение за запознанства. През повечето време ще се натъквате на мъже, които си търсят просто секс без поемане на отговорности и/или обещания за бъдещето. Без значение за какъв точно партньор си мечтаете, едно е сигурно: вие заслужавате най-доброто, а понякога това означава да опознаеш човека, преди да го допуснеш близо до себе си. А в това начинание може много да ви помогне астрологията.

 
Разберете какъв мъж наистина заслужавате според вашата зодия:

Овен – сериозен интелектуалец
 
Дамите от зодия Овен са силни и независими създания. Те обичат да бъдат сами и да размишляват над делата си. За тях най-подходящият мъж е онзи, който обича дълбоките, интелектуални разговори. Освен това партньорът им трябва да е с уравновесен темперамент, тъй като те са достатъчно пламенни. Той трябва също така да е сериозен, уверен и честен. Жената Овен няма време за игрички.

Телец – сантиментален мъж със силна воля
 
Жените от зодия Телец обичат да си угаждат. Когато са във връзка, те са много отдадени на своя партньор. Дамите от този знак мечтаят за мъж, който да е изцяло посветен на любовта и страстта от една страна, но и в същото време да е човек със силна воля. Дамата Телец не харесва слабохарактерните мъже, които не могат да защитят позицията си или изобщо нямат такава. В същото време тя харесва нежни, сантиментални мъже.
 
Близнаци – отговорен и едновременно забавен мъж
 
Дамите от зодия Близнаци обичат да опитват нови неща. Те са приключенски настроени и са доста комуникативни, така че имат нужда от мъж, който ще бъде в крак с тях, независимо какво изисква ситуацията. Жените от този знак обичат мъжете, които са забавни, чаровни и игриви, но също така имат нужда от мъж, който да ги сваля на земята, когато те полетят в облаците. Отговорен и стабилен мъж.
 
Рак – мъж с добро сърце
 
Никой не е по-добросърдечен и чувствителен от жената от зодия Рак. Тя винаги иска най-доброто за своите близки, а когато е във връзка, жената Рак е готова да се раздава на максимум. Проблемът е, че мъжете обичат да се възползват от това нейно качество. Затова дамата от този знак заслужава да си намери мъж, който да е точно като нея – честен, грижовен, мил, състрадателен и способен да изгради здрава връзка.
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase