IStockphoto

Романтичните вечери се превърнаха в нещо доста непринудено по време на пандемията и напълно ви разбираме, ако нямате никакво желание да търсите подходящия тоалет за този Свети Валентин. Добрата новина обаче е, че има няколко красиви визии, които не изискват огромно усилие и могат да се превърнат във вашия скрит коз за предстоящия празник, независимо дали ще прекарате вечерта у дома с половинката или ще се насладите на романтична вечеря в ресторант.

 
Липсата на идеи за зимен тоалет се случва при всеки от нас, особено когато навън е доста студено и не сме излизали с дни. Именно затова уличният стил на другите около нас може да бъде чудесен източник на вдъхновение, когато планираме следващата си визия. Искате да направите спортната визия по-свежа за един бърз брънч? Намерихме решението. Нетърпеливи сте да се облечете за романтична вечеря, но не искате да си развалите комфорта? Дънките с прави крачоли и голяма чанта са вашият избор.
 
Каквото и да е на дневен ред за вас през следващите седмици, не може да се отрече, че следващите тоалети в уличен стил създават фантастично вдъхновение за Свети Валентин. Разбира се, винаги може да добавите различни аксесоари, с които да покажете своя вкус и настроение.
 
Няколко стилни идеи за Свети Валентин:
 
Брънч среща
 
Ако искате да се измъкнете от пижамата с щампи на сърце, но да облечете нещо също толкова удобно и уютно, с което да излезете навън, заложете на суитшърт или пуловер със спортно долнище в един и същи цвят. Този тоалет е подходящ за редица дневни дейности и ще ви гарантира комфорт по всяко време. За да промените малко обстановката в чест на Деня на влюбените, заложете на дрехи в червен цвят, като ги допълните с пухено и топло палто, за да бъдете безупречни. Завършете със задължителните зимни ботуши, които отново да бъдат в червено-розовата гама.

Романтична среща
 
За класически подход към тоалета за романтична среща, изберете комбинация между удобство и стил. Балансирайте пропорциите на къса жилетка или тениска, като я съчетаете с минипола с висока талия – кожена или друга материя. Добавянето на златен колан или верижка е не само практично, но и вкарва малко разнообразие в класическия тоалет. Сменете високите токчета с боти, за да се чувствате удобно през цялата вечер.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase