IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Какво ще ви донесе вторият месец от 2022 година?
 
Предлагаме ви хороскоп за февруари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате.

Овен
 
Ще разполагате с подходящи условия за заемане на ръководна длъжност, ако се стремите към това, но ще се наложи да проявите борбеност и да отстоявате интересите си аргументирано. Ако се опитвате да постигнете замислите си на всяка цена, ще се върнете в изходна позиция. Свободното време ще е само в мечтите ви, но за сметка на това ще можете да изгладите голяма част от разногласията, съпътстващи личните и професионални отношения. Една от основните ви задачи ще е да намерите баланс между личните, служебните и обществените си задължения.
 
Телец
 
Събитията ще са динамични и разнопосочни. Със сигурност няма да скучаете и често ще се налага да реагирате бързо, ако искате да се възползвате от благоприятното стечение на обстоятелствата. Както личните, така и деловите отношения ще се развиват интензивно. Предстоят приятни изненади, които ще ви заредят с оптимизъм и увереност в собствените сили. Фактът, че разполагате с достатъчно свобода за действие и сте в удобната позиция да взимате самостоятелни решения ще ви зарадва и ще стимулира въображението ви. Идеите ви ще привлекат вниманието и ще ви осигурят почитатели. Романтичните преживявания ще са повече, отколкото си представяте.
 
Близнаци
 
Предстоят интересни преживявания. Ще разполагате с различни варианти за напредък или за реализиране на нещо ново, отнасящо се предимно до ежедневието, динамичния стереотип, характера, навиците, схващанията ви. Без усилия ще осъзнаете какво ви пречи, какво ви дърпа назад, как трябва да разместите местата на приоритетите, за да си осигурите напредък, да подобрите качеството на живота си. Ще се запознаете с нови хора и контактите с тях ще се окажат изключително полезни не само в конкретния момент, но и занапред. Ще осъществите пътуване, което от доста време обмисляте и по време на което ще успеете да съчетаете полезното с приятното. Да преживеете вълнуващо приключение и да подобрите резултатите от работата си. Времето за почивка ще е недостатъчно, но пък емоциите ще са предостатъчно и ще го компенсират.
 
Рак
 
Настъпи моментът, в който задължително трябва да вземете „кормилото на управлението“ в свои ръце и да промените емоционалния фон както у дома, така и на работното място, за да се почувстват всички по-доволни. Ще забележите детайли, които за околните остават невидими. Интуицията ще ви подскаже как да се справите със сложни ситуации, които всички останали възприемат като „невъзможни“. Ще се убедите, че единствената тактика за справяне с проблеми от всякакъв характер е да се подхожда към тях творчески, нестандартно, но едновременно с това и логично. Промените, които преценявате, че трябва да се случат, до голяма степен зависят от вашите действия. Осигурете си доверието и съдействието на най-близкото ви обкръжение и скоро ще установите, че сферата ви на влияние устойчиво се разширява.
 
Още от месечния хороскоп ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase