Снимка: istock

 Продукти:

  1. 1 чаша галета
  2. 2-3 супени лъжици микс подправки по избор
  3. 1/3 чаша майонеза
  4. 1 супена лъжица чесън на гранули
  5. 4 бр. пилешки гърди без кост и кожа
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 220 градуса. Смесете галетата с подправките в купа и разбъркайте. В отделна купа смесете майонезата с чесъна и разбъркайте. Загрейте в микровълнова за 20-30 секунди леко да се стопли.
 
С помощта на четка намажете пилешките гърди с майонезената смес. Оваляйте в сместа с галетата, така че да полепне навсякъде. Подредете в тава за печене, по желание покрита с хартия. Печете за около 20-30 минути или до златиста коричка.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase