IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 10 – 16 януари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Изненадите ще са свързани предимно с професионалните ви изяви. Много е вероятно още в първите дни да получите интересно и доста странно предложение. Частично ще е свързано с перспективните ви планове. Не бързайте да отговаряте. Първо анализирайте наличните ресурси. След средата на седмицата творческият ви потенциал бавно, но устойчиво ще расте. Заемете се с дейностите, които наистина ви интересуват и изискват старание. Що се отнася до личните отношения, ще са по-скоро заблуждаващо спокойни.
 
Телец
 
Времето ви за почивка ще е в дефицит. За сметка на това всяка изпълнена задача ще ви приближава към желаната цел. Участвайте във всички дискусии, където ви канят. Убедителни сте, ще впечатлите останалите участници с предложенията си и ще постигнете подкрепата им за повечето. Отстоявайте позициите си като се придържате към събитията, без да се опитвате да им въздействате. Проверявайте достоверността на всяка информация, която възнамерявате да използвате в текущата си работа. Не прекалявайте с нововъведенията.

Близнаци
 
Изпълнявайте отговорно текущите си задължения. Изслушвайте околните. Част от предложенията им ще се окажат доста полезни. Непредвидени събития ще ви подскажат, че е подходящо да се заемете с дейност, чиято важност към момента сте пренебрегвали. Ще можете да коригирате някои грешки или пък да актуализирате постигнатите резултати. Ако се налага да провеждате някакви преговори не разчитайте на постигнатото до момента. Търсете варианти за напредък.

Рак
 
Събитията ще се развиват в рамките на предположенията ви. Ще разполагате с достатъчно добри възможности за изява. Не прекалявайте със стремежа към независимост. Включвайте се в екипните дейности при необходимост, за да не навредите на отношенията си с останалите членове на колектива. Бъдете открити за диалог и свежи идеи. Ако се налага да обсъждате въпроси, засягащи имоти или наследство, консултирайте се със специалисти. Избягвайте импулсивните решения.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase