IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе първият месец от 2022 година?
 
Предлагаме ви хороскоп за януари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате.
 
Овен
 
Стартирайте дългосрочните си проекти и бизнес-иновации още в първия месец на годината. Обстоятелствата ще са благоприятни за организиране на екипи, въздействие върху колективите като цяло и личностите поотделно. Ще постигнете целите си без интересите ви да са в противовес с тези на околните. През втората половина на месеца намалете темпото. В този период не е желателно да закупувате техника. Ще се окаже некачествена, ще се отрази зле на настроението и мотивацията ви.

Телец
 
Най-важното астрологично събитие на месеца за представителите на вашия знак е преминаването на Лунните възли на оста Телец-Скорпион. На преден план ще излязат теми, свързани с кармата, върху които бихте могли да поработите. За да се справите със затрудненията ще ви е нужна мотивация, която да осъзнаете самостоятелно. Не разчитайте на външни стимули. В началото на януари ще се развият и укрепнат връзките, които сте създали в средата на ноември. През втората половина на месеца бъдете нащрек. Конкурентите или недоброжелателите може да се опитат да навредят на авторитета ви. Бъдете предпазливи по време на пътуване както като водачи, така и като пешеходци.

Близнаци
 
Физическото и духовното ви състояние са в хармония, а енергетиката ви е стабилна, което говори за едно благоприятно начало на новата година. Вземете инициативата в свои ръце. Ако искате да осъществите желанията си, не чакайте нещо да се случи от само себе си. Творческият ви потенциал и въображението също са силни и ще ви подскажат как да отстраните допуснатите към момента грешки, ако разбира се, имате такива. През втората половина на месеца бъдете предпазливи, особено спрямо новите си познати. Може да ви въвлекат в интрига, резултатът от която ще усетите след като Меркурий, вашият управител, който ще е в ретроградна фаза на движение, отново навлезе в знака на Козирога. Не се учудвайте на неясните мотиви на околните и на „подводните камъни“, които са готови да ви заложат. Следвайте логиката на процесите и действайте.
 
Рак
 
Същественото астрологично събитие през този месец е Пълнолунието, което ще се случи във вашия знак, където Луната е в ролята си на управител. В началото на месеца предстоят поредица случайни съвпадения, изненадващи срещи, непредвидени разговори. Ще се натъквате на хора, които ви провокират, както и на такива, които се опитват да ви демотивират, но ще успеете да игнорирате и едните, и другите. Дистанцирайте се от конфликти, от компании със съмнителна репутация и от партньори, които не са доказали коректността си. Проявете предпазливост и се въздържайте от изблици на самонадеяност, които биха настроили срещу вас дори личности, които принципно ви симпатизират.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase