БГНЕС/Getty
fallback

*Внимание, текстът съдържа разкрития за новия сериал „И просто така“

Предстоящият финал на сериала „И просто така“ най-вероятно няма да включва сцени с Крис Нот, които вече са били заснети. Причината са множеството обвинения за сексуално посегателство, направени от различни жени към актьора.
 
Героят на Нот – Джон Джеймс „Тузаря“ Престън, умира още в първия епизод на продължението на „Сексът и градът“. Според TV Line обаче той е трябвало да бъде включен във финала чрез ретроспекция или спомен, като си партнира със Сара Джесика Паркър. Двамата са снимали в Париж още през октомври на моста Пон дез Ар, който се простира над река Сена. Именно тази сцена е трябвало да бъде включена във финалния епизод, но сега най-вероятно няма да я видим.
 
Причината за промяната са множеството обвинения в сексуален тормоз, които бяха отправени към Крис Нот след премиерата на „И просто така“. Засега актьорът отрича да е насилвал някого, като твърди, че всичко е било по взаимно съгласие. Някои от предполагаемите нападения са станали по времето, след като Нот вече е бил женен за Тара Уилсън.
 
Първите две твърдения за посегателството се появиха миналия месец в история от The Hollywood Reporter. Жените споделят почти идентични преживявания, като са категорични, че Нот ги е изнасилил.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от And Just Like That... (@justlikethatmax)

Още за финала на четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

До 6

преди 2 години

А ти, сигурно живееш в колиба, за да се отричеш от материалното, четеш само духовна литература, за да преодолееш и физическото и да се възвисиш?

6

Анонимен

преди 2 години

Сериалът проповядва пълна деградация на човешките ценности и рекламира купуването на дизайнерски шитни. Подходяш за нискочели мечтателки от изоставащи страни.

5

Шантав свят

преди 2 години

Един хубав мъж, вместо да му се радвар-реват.Това е много модерно е Холивуд.

fallback