IStockphoto

Колкото и да не ни се вярва, 2022 година е зад ъгъла и чака да я посрещнем. Последните две години минаха под знака на пандемията и изолацията, като еднообразието в ежедневието сякаш накара времето да върви с още по-голяма скорост. Така неусетно се озовахме в края на декември, подготвяйки се за новата година.

Въпреки че не знаем какво ни очаква през 2022 година, това не означава, че не можем да я посрещнем с най-впечатляващите си тоалети, маникюри и прически. Независимо дали ще празнувате у дома, в чужбина, в ресторант или на вила в планината, трябва да изглеждате добре, да се отличавате сред останалите и по този начин да повдигнете както вашето, така и настроението на цялата компания.
 
Носенето на красиви и изискани дизайни по ноктите в навечерието на Нова година е най-добрият начин да подобрите визията си. Голяма част от нас посрещнаха Коледа с тематичен маникюр, който сега е време да бъде заменен от нещо новогодишно. Затова ние ви даваме няколко идеи, с които да привлечете вниманието и да изстреляте външния си вид с няколко нива по-нагоре.
 
Какви дизайни да носите по ноктите си за Нова година?
 
Снежни звезди
 
Не харесвате блясъка и носенето на сиви цветове, дори и по време на новогодишната нощ? Е, тогава тази идея е за вас.
 
Ако предпочитате да носите тематичен маникюр за зимния сезон, който да ви напомня за снеговалеж, отброяване до новата година и зрелищно парти, което ви предстои, насочете се към прост, но елегантен маникюр със звезди и снежинки. Въпреки че от дълго време посрещаме Нова година без красива бяла пелена, тя може да присъства върху ноктите и да ви напомня, че все още е зима, напук на дъждовното есенно време навън. Освен това този маникюр се вписва чудесно с всеки един тоалет, така че няма да ви създава допълнително напрежение по време на приготовленията преди партито.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от The Holy Nail (@theholynailuk)

 
Парти нокти
 
Ако искате да покажете на всички около вас, че нямате търпение да изпратите 2021 година в миналото, то този дизайн е точно за вас.
 
Още идеи за маникюр ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase