IStockphoto

Стрелците ги очаква финансов просперитет и обучение в нова специалност, която ще им даде достъп до големия бизнес. Поради повишения стрес, дължащ се на напрежението на работното място, здравето ще изисква специално внимание.

В семейството ще цари щастие и взаимно разбирателство. Ще имате достатъчно енергия и ентусиазъм за всички сфери на живота, без изключение.
 
Стрелците ги чака година на големи постижения, победи, изпълнение на плановете, направени през 2021 г.
 
Ключови точки ще бъдат датите на слънчевите и лунните затъмнения – 30 април и 16 май (пролетни промени), и 25 октомври и 8 ноември (есенни трансформации).
 
С експертни познания и опит, Стрелецът ще спечели доверие и подкрепа на работното място. Най-амбициозните цели ще бъдат постигнати, бизнес проблемите ще се решават лесно. Това ще ви помогне да развиете кариерата си и да укрепите връзките си. Бъдете нащрек, борете се за правата си и използвайте всеки шанс, за да продължите напред по кариерната стълбица. Бъдете точни и отговорни по отношение на комуникацията, уважавайте своето и чуждото време.
 
Стрелецът го очакват много романтични приключения. Изобилие от ярки и страстни романси ще повишат самочувствието и ще изпълнят с усещане за радост представителите на тази зодия. Тези, които търсят стабилна връзка със сериозна перспектива, трябва да бъдат по-внимателни към новите познанства и да не се влюбват безразсъдно.
 
За подобряване на здравето са подходящи дихателната гимнастика, йога и водни процедури. Запазете самообладание, не губете дух, когато възникнат трудности. Ако е необходимо, консултирайте се с психолог или споделете лично с любим човек, партньор или приятел.
 
Още от годишния хороскоп за зодия Стрелец четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase