Снимка: istock
fallback

 Продукти:

175 г брашно с набухвател
115 г кафява захар
1 чаена лъжичка сода
50 г масло
1 чаена лъжица джинджифил на прах
1 чаена лъжица кленов сироп
1 яйце
 
Приготвяне:
 
Поставете всички сухи съставки в купа. Отделно разбийте яйцето. Смесете всички останали съставки. Накрая добавете разбитото яйце и омесете твърдо тесто. От тестото оформете топчета и ги притиснете така, че да им придадете форма на бисквити. Подредете в тава с хартия за печене. Печете за 20 минути или до златисто на 180 градуса.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 2 години

Баба ми е починала млада. Нямало е лекар да й спре кръвоизлива. Сега е друго. Не пречи да опитваме нови неща.

fallback